Teesteder

ALKOHOLDETS BESTYRELSE HAR TRUFFET EN REVOLUTIONERENDE BESLUTNING


Der var en gang noget, der hed hvid, gul og rød tee. I mere end 40 år har Alkoholdet spillet fra gul.


Denne længdeinddeling af golfbanen findes som bekendt ikke længere, og det nye system med inddeling af teesteder i numre er lavet for, at alle kan få så god en oplevelse ud af en golfrunde som muligt.


Find det teested, der passer til dit spil.


DERFOR kan du selv vælge, hvilket teested, du vil spille fra. Vil du spille fra hvid, får du nogle flere slag, - vil du spille fra rød, får du nogle færre slag - dét, det handler om, er, at en runde golf på alkoholdet skal være en fornøjelse.


Jamen, så kan vi da ikke spille om rødvin? Jo, det kan vi da, for det regulerer antal tildelte slag. Vi inddeler fortsat rækkerne efter antal tildelte slag - og hvis en normal B-række spiller vælger at spille fra rød, mister denne måske så mange slag, at hans score ryger til bedømmelse i A-rækken. Hvis en normal A-rækkespiller, spiller fra hvid, får han måske så mange slag, at han ryger i B-rækken. Det er fuldstændigt ligemeget, for det er antal tildelte slag, der afgør - fuldstændigt som i dag.


Jamen, så kan vi jo ikke spille high & low? Jo, det kan vi da. Hvis nu f.eks. Steffen og jeg er makkere, og jeg vælger at spille fra hvid og Steffen fra rød, så er det igen vores antal tildelte slag, der afgør high & low overfor de andres tildelte slag på runden.


Jamen, det er da noget mærkeligt noget? Ja, men det er en rigtig beslutning - og det vænner vi os hurtigt til. De fleste vil nok fortsat spille fra 57 - men det er helt op til den enkelte.


Jamen, vil det ikke forsinke spillet, hvis 1 spiller fra bagerst, to fra midten og 1 fremme på en firebold? Nej.


Jamen, sådan plejer vi ikke at gøre. Nej, men det er en god og rigtig beslutning, synes vi i hvert fald selv.


HUSK - at hvis du vil spille fra et andet teested end 57, skal du selv sørge for at printe et scorekort ud fra det rigtige teested og aflevere til starteren.


Indtil videre kan der vist kun printes teestederne hvid, gul og rød - ikke tallene - , hvormed vi så indtil videre må nøjes.